снимки: PR Agency AVSИлюзионистът Веселин Долмов-Арсен, познат от телевизионните предавания България търси

...
снимки: PR Agency AVSИлюзионистът Веселин Долмов-Арсен, познат от телевизионните предавания България търси
Коментари Харесай

Маг от Варна впечатли най-големите илюзионисти със свой фокус, снима реклама със знаменита звезда на Азия

снимки: PR Agency  A V S

Илюзионистът Веселин Долмов-Арсен, прочут от телевизионните излъчвания „ България търси гений “ и „ Разсмей Слави “ съумя да впечатли хора от разнообразни точки на земното кълбо по време на шестмесечния си престой в азиатския Лас Вегас – Макао.

Там българинът имаше достойнството да споделя сцена с едни от най-хубавите магове в света, както и да се запознае персонално с една от най-популярните певици в Китай – Чен Сиси.


„ Запознах се онлайн с най-хубавите магьосници в света. Лично те ме научиха на доста неща. Аз също съумях да ги впечатля с мой фокус, успяхме да обменим опит. По време на престоя си там снимах реклама с певицата Чен Сиси, която се появяваше по огромни електронни билбордове, по малките екрани и във фериботите в Хонг Конг и Макао. Когато се разхождах хората ме разпознаваха и желаеха да се снимат с мен, страстта беше в действителност огромна “, споделя Арсен.


По време на престоя си Арсен посещава доста забележителности, научава малко от езика и съумява да опознае културата и метода на живот в Китай. Оказва се, че доста от хората там са осведомени с България, като я свързват основно с киселото мляко, розите, Христо Стоичков и Димитър Бербатов. 
Веселин Долмов, прочут с артистичния псевдоним Арсен е един от най-талантливите ни млади илюзионисти в България. Роден е на 9-ти февруари 1988г. в град Варна и приключва 7-мо СОУ „ Найден Геров “. Първите му срещи с магичното изкуство са, когато е едвам на 5-6 годишни, а повода е, че  вижда по малкия екран театър на Астор, Ирко и Орфи. Астор разкрива няколко фокуса и тогава към момента дребният Веселин Долмов-Арсен запомня всичко.

Арсен впечатлява и с многото призове в областта на магичните изкуства. Печели три пъти подред специфична премия от Съюза на илюзионистите в България. През 2014 година печели и премия за Best close up act на magic cathering на GOLDEN CAT GABROVO, а през 2016 година получава специфична премия от IBM (international brotherhood of magicians), което е най-голямото приятелство на магове в света.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР